06 - 144 643 20 info@tamtamcommunicatie.nl

Website

Je hebt een website, maar je hebt het veel te druk om daar meer tijd aan te besteden. Logisch, je moet immers ook je social media bijhouden, je administratie doen en uiteraard je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Steeds achter de feiten aanlopen, maakt je onrustig en daardoor raak je je focus kwijt. Hoe fijn zou het zijn als je de dingen waar je niet zo goed in bent of waar je gewoonweg geen tijd voor kan vinden, kan uitbesteden? Zoals contentmanagement, webredactie en social media. Lees verder en ontdek de  TamTam Bundels voor als je soms een beetje hulp kan gebruiken.

Tijd is kostbaar. De bezoeker van jouw website neemt slechts tien seconden de tijd om te bepalen of hij op jouw site wil blijven. Deze seconden moet je dus volledig benutten. De bezoeker wil meteen weten of hij ‘beet’ heeft. Als jouw content zijn interesse wekt, leest hij verder. Dan heb je wéér 10 seconden de tijd om met je content de aandacht vast te houden. En dát is nou juist zo lastig. Want elke bezoeker is met een ander doel op jouw website gekomen.

TamTam Bundels

Wil je mijn hulp inschakelen voor de werkzaamheden rondom je website? Dan heb ik speciaal voor jou TamTam Bundels samengesteld. Deze bundels blijven één jaar geldig en kun je inzetten voor bijvoorbeeld:

  • Content beheer: denk aan aanpassen van teksten, beeldmateriaal, etc.
  • Opruimen: eens in de zoveel tijd is het raadzaam om eens door je website heen te gaan om te kijken of er geen oude of foute informatie op staat. Ook is het aan te bevelen zo nu en dan defecte links op te sporen en te herstellen.
  • SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie: ik ga aan de slag om je website beter vindbaar te maken
  • Social media: je kan hulp gebruiken met het opzetten en bijhouden van je social media accounts

Ik houd van duidelijkheid en transparantie dus als ik klaar ben met de werkzaamheden, informeer ik je over het resterende saldo van je bundel. Ik bied bundels aan van 4, 7 en 10 uur. Hoe groter de bundel, hoe hoger de korting.

“Hoe meer informatie, hoe minder bereik”

Vind je het moeilijk om te bepalen hoe je invulling moet geven aan je website? Zullen we er samen eens naar kijken?