06 - 144 643 20 info@tamtamcommunicatie.nl

Redigeren en herschrijven

Als je zelf teksten schrijft word je soms ‘blind’ voor fouten. Zéker als je er al een tijdje mee bezig bent. Je ziet dan zelf vaak niet of er een goede structuur in zit. Ook lees je snel over taalfouten heen, omdat je de tekst te goed kent. Het is dan zinvol om het te laten redigeren door een professional. Ik verbeter spelfouten en grammaticafouten. Maar ik pak ook onduidelijke zinsconstructies aan. Kortom, als ik jouw tekst heb bekeken is het klaar om gepubliceerd te worden.

Herschrijven

Stel: je ben geen held in schrijven. Je hebt alles wat in je opkwam opgeschreven, maar het lukt niet om er een gestructureerde, goed leesbare tekst van te maken. Ik kan jouw tekst opnieuw samenstellen, oftewel herschrijven. Ik zorg voor een logisch opgebouwde en opgemaakte tekst zonder spelfouten en die prettig leesbaar is voor jouw doelgroep

Heb je teksten geschreven en wil je een professioneel oordeel? Aarzel niet en neem contact met me op. Ik zal jouw teksten doorlezen en voorzien van verbeteringen, opmerkingen en advies.