06 - 144 643 20 info@tamtamcommunicatie.nl

Tekstschrijven

Teksten zijn er in verschillende soorten en maten. En elke tekst vraagt andere kwaliteiten van de schrijver. Schrijven kan iedereen. Tekstschrijven is echter een vak. Het gaat om beleving, je boodschap overbrengen. En natuurlijk het belangrijkste: je doel bereiken!

Elke tekst heeft een doel. Het is daarom van groot belang dat je hier goed over nadenkt. Er bestaan verschillende teksten voor diverse middelen. Wil je een mooi achtergrondverhaal in een relatiemagazine of een kort en duidelijk persbericht? Een informerende tekst in een vakblad of een snelle post op social media? Een interview in een jubileumkrant of content voor een website? Elke tekst heeft een andere doelgroep en daarmee een andere toonzetting van de boodschap. Dit moet eerst helder zijn.

Als tekstschrijver help ik je graag. Mijn nieuwsgierigheid, creativiteit, enthousiasme en empathische vermogen helpen me om precies op papier te krijgen wat jij voor ogen hebt. Samen stellen we een doel en we overleggen via welke weg we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. We bepalen de inhoud en dan ga ik voor je aan de slag.

Heb je al een tekst liggen, maar heb je het gevoel dat je niet op de goede weg zit? Aarzel niet om me te bellen. Ik kan je verder helpen door te kijken naar de structuur van je tekst en het doel dat je voor ogen hebt. Samen schrijven we een duidelijke, foutloze en prettig leesbare tekst met de juiste inhoud en toonzetting voor jouw doelgroep. Wil je alleen dat ik je tekst doorlees op grammatica en spelling? Dat kan natuurlijk ook.

“Zonder boodschap geen verhaal”

Welke soort tekst je ook zoekt, ik help je er graag bij. Het enige dat jij hoeft te doen is contact opnemen.