06 - 144 643 20 info@tamtamcommunicatie.nl

Projecten

Bij diverse (deel)projecten kan ik een helpende hand bieden. Denk bijvoorbeeld aan een speciale krant voor een jubileum; een mooie website voor uw startende onderneming; het opzetten van een social media plan.

De officiële definitie van ‘project is als volgt:
Een reeks activiteiten die binnen gestelde voorwaarden een vooraf bepaald resultaat moeten opleveren.

Bij de organisatie van een project is het van groot belang om het doel en het resultaat goed voor ogen te hebben. Ik help je hier graag mee en zal je het hemd van je lijf vragen om dit duidelijk te krijgen.

Vervolgens kunnen we nadenken over de organisatie van het (deel)project. We zoeken mensen bij elkaar die een bijdrage kunnen leveren aan het project; het projectteam. Zelf vind ik een klein projectteam het meest efficiënt. Maar dat betekent niet dat we alles zelf moeten doen. Ook al vinden we het nóg zo leuk! Waar nodig roep ik de hulp in van andere professionals die ik om me heen verzameld heb.

Bij een project is een projectleider onmisbaar. De projectleider zorgt voor een goede communicatie en bewaakt de voortgang en deadlines.

“Een goed begin is het halve werk”

Laat me weten op welke manier je hulp kan gebruiken bij je project. Samen kijken we of we een goede oplossing kunnen vinden.