06 - 144 643 20 info@tamtamcommunicatie.nl

Over Tam

Ik ben Tamara. Zolang als ik me kan herinneren noemt mijn familie mij Tam. Dat verklaart meteen mijn bedrijfsnaam! Maar ik ben alles behalve tam… Ik ben nieuwsgierig, leergierig en gedreven. Soms een beetje eigenwijs. Ik praat graag, maar luister ook graag. Naar jouw verhaal of probleem. Samen met jou wil ik jouw ‘probleem’ omzetten naar een kans. Samenwerking en wederzijds vertrouwen zijn dé ingrediënten voor succes en dus belangrijk. Ik krijg er energie van om samen een mooi resultaat te bereiken dat past bij jou als klant en dat past bij het budget dat je te besteden hebt. Daarin moeten we soms keuzes maken en dat is niet erg. Keuzes maken is juist heel erg belangrijk om je te kunnen focussen op datgene wat voor jou en jouw bedrijf van het grootste belang is. 

TamTam Communicatie

helpt ZZP-ers en MKB met
online en offline communicatie

Als kind zat ik op een elektrische typemachine zelf verzonnen verhalen te schrijvenSamen met een vriendinnetje maakte ik een tijdschrift met uitgeknipte plaatjes en bedachten we er verhalen bij. Ik vermoed dat daar mijn liefde voor schrijven is begonnen. 

Op de MBO, waar ik het secretaresse vak leerde, aangevuld met toerisme, besloot ik tijdens mijn derdejaars stage dat ik verder wilde studeren richting CommunicatieDaar zat ik wel echt op mijn plek. In een projectgroep werken, marketing- en communicatieplannen schrijven en deels uitvoeren waren echt mijn ding. Samen met mijn projectgroep het totale concept presenteren aan de klas was spannend, maar wel heel leuk!  

Daarna ben ik lange tijd werkzaam geweest als communicatie adviseur. Binnen deze functie heb ik veel geschreven; van communicatieplannen tot uitgebreide artikelen voor het klantenmagazine. En van korte webteksten tot handleidingen voor diverse afdelingen. Schrijven is leuk! Heel leuk zelfs! Na een nodige reorganisatie rolde ik in de functie van Contentmanager. Daar begon mijn liefde voor het web. Er is zoveel mogelijk en mijn nieuwsgierigheid nam toe. Waar ik eerst alleen content schreef, kwam ik in de loop van de tijd in aanraking met allerlei andere aspecten die belangrijk zijn bij een website, zoals SEO en conversie. Leergierig als ik ben, begon ik te lezen én te doen, want van doen leer je het meest.

Begin 2016 begon het ineens te kriebelen. Inmiddels werkte ik – na het faillissement van mijn voormalige werkgever – bij een leuke, kleine informele organisastie. Ik wilde iets anders, maar wat? Na lang denken wist ik het: ik wil graag ZZP-ers en midden- en kleinbedrijven helpen met het op orde brengen van hun online en offline communicatie. En zo ontstond TamTam Communicatie.

“Van doen leer

je het meest”

Wil je weten of ik iets voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact met me op.

by TamTam on TamTam Communicatie

laskjdflkajflkajs flkasjdf lk